Onze diensten

Salarisadministratie

De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van uw financiële administratie. Voor veel werkgevers is dit een lastige en tijdrovende opgave. Diepering & Co kan de zorg uit handen nemen. Wij kunnen u helpen bij het verzorgen van de (gehele) loonadministratie.

Administratieve dienstverlening

  • het verzorgen van de financiële administratie
  • het opstellen van jaarrekeningen
  • het verzorgen van tussentijdse rapportages

Belastingaangifte

Belasting betalen moet, maar liever niet teveel
Vindt u het ook lastig of tijdrovend om de jaarlijkse belastingaangifte goed af te handelen? Wordt de aangifte van uw bedrijf te complex? Of hebt u het idee dat u teveel belasting betaalt? Wij draaien onze handen niet om voor een complexe klus. Onze organisatie is plat, de lijnen zijn overzichtelijk en we kunnen snel handelen. Daarnaast verzorgen wij alle mogelijke belastingaangiften!

 Inkomstenbelasting                               Omzetbelasting
 Vennootschapsbelasting                       Erfbelasting
 Dividendbelasting                                   Schenkbelastin

Fiscaal advies

Wij verzorgen de complete afhandeling van uw jaarlijkse belastingaangifte. Dit gaat bij ons vergezeld van een fiscaal advies, zodat u niet teveel belasting betaalt.

Persoonlijk advies

Wij denken graag met u mee. We kijken naar uw visie en doelen en kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, waardevolle adviezen geven.

Onafhankelijk advies

Wij adviseren zowel starters als ervaren ondernemers met hun financiële en fiscale zaken.

De startende ondernemer
De startende ondernemer kunnen wij helpen met een advies over de te kiezen ondernemingsvorm, het ondernemingsplan en financieringsaanvragen.

Bestaande ondernemingen
Bestaande ondernemingen adviseren wij met investeringen, financieringen, kostprijsberekeningen en samenwerkingsvormen.

Discretie staat bij ons voorop

Bij Diepering & Co zijn wij discreet over onze klantenkring en hun financiële gegevens. En met de fiscus hebben wij – niet onbelangrijk – een prettige zakelijke relatie.